Ернестина Шинова е била изненадана с оригинален подарък за ЧРД от

...
Ернестина Шинова е била изненадана с оригинален подарък за ЧРД от
Коментари Харесай

Слабаков подари градинска порта на жена си

Ернестина Шинова е била сюрпризирана с автентичен подарък за ЧРД от мъжа си Андрей Слабаков. На камерно празненство на теферич режисьорът евродепутат е зарадвал актрисата с план за градинска врата. „ Много е значимо през каква врата ще влиза силата в двора и оттова в къщата “, разяснява звездата от „ Откраднат живот “, която гостува на приятелката си Диана Любенова в bTV.

„ Имам си всичко - получила съм доста повече от това, което заслужавам. Дори от време на време ме гони възприятието, че нищо не зависи от мен – то просто се случва. Благодаря на Бога. През месеците на пандемия за следващ път осъзнах, че е супер готино заран да виждаш небето и слънцето. Животът продължава – хубаво е да си в неговия трен “, показа Ернестина, която дефинира себе си като сложен, спретнат и прагматичен човек. И призна, че когато се карат със Слабаков, тя може да мълчи до 3 часа, до момента в който той не устоя доста и на 90-та минута стартира да й приказва.

„ Така сме се сраснали с него, че сме като един човек. Вероятно поради това Андрейката към този момент не ми посвещава стихове, както правеше първоначално след сватбата ни “, сподели още Шинова и добави, че се надява да бъде най-прекрасната баба на света, която прави палачинки и споделя приказки. Д-р Йоанна Слабакова, дъщерята на кинаджиите, към този момент е доктор стажант и е безпределно отдадена на медицината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР